Grup Özel Sağlık Sigortası

 Grup Özel Sağlık Sigortası, işverenlerin çalışanlarına sağlık hizmetlerini güvence altına almak için satın aldığı bir sigorta türüdür. 

 Bu sigorta, işverenlerin çalışanlarına ve genellikle çalışanların aile üyelerine sağlık hizmetlerini kapsayan bir poliçe sunmalarını sağlar.

 Sigorta poliçesi genellikle işverenin belirlediği kapsam ve koşullara göre düzenlenir.

 Çalışanlar, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için poliçe şartlarına uygun olarak hastanelere veya ağ sağlayıcılara başvurabilirler.

 Bu sağlık sigortası sadece çalışanların iş yerine olan bağlılığı ve performansını arttırmayacak bunun yanı sıra vergi konusunda da gider olarak gösterilebileceği için çok daha avantajlı hale gelmektedir.

0850 515 0850 TELEFONUMUZDAN ARAYIN, YARDIMCI OLALIM!

Doğru ve uygun Teklif

Sıkça Sorulan Sorular

Sigorta kapsamında merak ettiğiniz birçok soru olduğunu biliyoruz. Merak ettiğiniz sorular için bizimle iletişime geçerek daha hızlı yanıt alabilirsiniz.

Grup Sağlık Sigortası, işverenlerin çalışanlarına sağlık hizmetlerini güvence altına almak için satın aldığı bir sigorta türüdür. İşveren, sigorta şirketiyle bir anlaşma yapar ve belirli bir prim karşılığında çalışanlarına sağlık sigortası poliçesi sağlar. Poliçe genellikle işverenin belirlediği kapsam ve koşullara göre düzenlenir. Çalışanlar, poliçe şartlarına uygun olarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilirler.

Grup Sağlık Sigortası, işverenlerin çalışanlarına ve genellikle çalışanların aile üyelerine sağlık hizmetlerini kapsayan bir poliçe sunmalarını sağlar. Bu sigorta, beklenmedik sağlık harcamalarını karşılar, işveren marka imajını güçlendirir ve bazı ülkelerde vergi avantajı sağlar. Ayrıca işverenlerin çalışanların sağlığını koruyarak şirkete sadakatlerini artırmasına yardımcı olabilir.

Grup Sağlık Sigortası poliçesi seçerken, işverenlerin poliçenin kapsamını, prim miktarını, ödeme koşullarını ve sigorta şirketinin sunduğu ek hizmetleri dikkate almaları önemlidir. Ayrıca poliçenin çalışanların ve aile üyelerinin ihtiyaçlarına uygun olması ve sigorta şirketinin itibarı, müşteri hizmetleri kalitesi ve ağ sağlayıcılarıyla olan ilişkileri de değerlendirilmelidir.