Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

 Grup olarak yapılacak Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının birçok avantajı vardır. Hem çalışanların hem işverenlerin sağlık masraflarını teminat altına alırken, grup olarak başvuru yapılacağı için prim maliyeti daha avantajlı hale gelecektir.

 Maliyet avantajının yanı sıra ekip arkadaşlarınızın kendini güvende hissetmesi, iş yerine bağlılığın artması ve bu durumlardan kaynaklı olarak çalışma performanslarının artmasını sağlar. 

 Bunların yanı sıra Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası vergi konusunda da avantaj sağlar. “Kurumlar Vergisi” matrahı belirlenirken şirketin ödemesi gereken prim tutarı, genel gider olarak kabul edilir. 

0850 515 0850 TELEFONUMUZDAN ARAYIN, YARDIMCI OLALIM!

Adsız tasarım-21

Doğru ve uygun Teklif

Sıkça Sorulan Sorular

Sigorta kapsamında merak ettiğiniz birçok soru olduğunu biliyoruz. Merak ettiğiniz sorular için bizimle iletişime geçerek daha hızlı yanıt alabilirsiniz.

 İş arkadaşlarınız ve sizin ayakta ya da yatarak tedavi gibi süreçlerde ek bir masraf olmadan tedavi olmanızı sağlar. Bunun yanı sıra vergiden düşürülmesi, çalışan bağlılığı ve şirket prestijinizin arttırılması en önemli avantajlarından birisidir. 

 Doktor muayenesi, tahlil ve tetkik gibi ayakta tedaviler ile hastanede yatarak tedavi olunması gereken ameliyat, diyaliz, oda refaketçi gibi masrafları kapsar. Bunun yanı sıra istenildiği takdirde poliçe kapsamı genişletilebilir. 

Ekipteki kişi sayısı, kişilerin yaş ve sağlık durumları gibi birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir. Sigorta Meydanının uzman danışmanlarıyla birlikte en iyi fiyat teklifini alabilirsiniz.