Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tamamlayıcı sağlık sigortası (TSS), Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşması olan özel hastahanelerde herhangi bir fark ücreti olmadan TSS sahiplerinin muayene olmasını sağlayan sigorta türüdür. SGK’nıın kapsamadığı ya da kapsadığı ve ücret limitini aşan tedavi giderlerini karşılar.

 Rutin muayenelerden, yatarak tedavi sürecine kadar poliçe kapsamı oldukça geniştir. Bunun yanı sıra sigorta şirketleri ile anlaşma yapılarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının kapsamını arttırılabilir. 

 Poliçe ücreti birçok faktöre göre değişiklik gösterir. Kişinin sağlık geçmişinden, yaşına kadar birçok faktör daha Tamamlayıcı Sağlık Sigortası fiyatını etkiler.

0850 515 0850 TELEFONUMUZDAN ARAYIN, YARDIMCI OLALIM!

Adsız tasarım-21

Doğru ve uygun Teklif

Sıkça Sorulan Sorular

Sigorta kapsamında merak ettiğiniz birçok soru olduğunu biliyoruz. Merak ettiğiniz sorular için bizimle iletişime geçerek daha hızlı yanıt alabilirsiniz.

Merak ettiğiniz birçok soru olduğunu biliyoruz. 0850 515 0850 numaralı hattımızdan bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

 Öncelik SGK kaydı muhakkak olmak zorundadır. Keza eski adıyla BAĞKUR’u devam eden kişilerde Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirler. Bu aranılan en önemli şarttır. İkinci olarakta 0-65 yaş aralığında olmanız beklenir. 

 Hangi sigorta firmaları ile çalışıldığına göre değişiklik göstermektedir. Ancak SGK ile anlaşmalı olan neredeyse tüm özel hastahanelerde Tamamlayıcı sağlık sigortasının avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Yıllık olarak kredi kartı ile yapılabildiği gibi teklife göre aylık olarakta ödenebilmektedir.

Tamamlayıcı sağlık sigortası genel olarak check-up, diyetisyen, gözlük ve lens, ambulans hizmetlerini kapsamaz. Ancak poliçeye eklemeler yapılarak kapsamı genişletilebilir.